Valentýnské slevy jen u Gearbestu sponzorovaný článek

Valentýnské slevy jen u Gearbestu [sponzorovaný článek]
2017-01-17T06:41:20+02:00
• 17. 1. 2017

Valentýn se nezadržitelně blíží a s ním i slevy na dárky pro drahou polovičku. A je zcela jedno, jestli hledáte dárek pro něho, nebo pro ni. Na Gearbestu si vždy vyberete z nabídky, která zaujme obě pohlaví. Tak například pánům by se ze současné valentýské akce mohl líbit skladný dron Elfie, ženy by pro změnu mohly ocenit stylový telefon ve zlaté barvě. Ale výrobků je hned několik, tak se podívejme na ty nejzajímavější.

valentine gearbest

Dárky do 500 Kč? Není problém

Gearbest rozdělil slevy na několik kategorií. Například podle cenové relace, nebo podle tipů pro něho, či pro ni. Mezi tipy na dárky pro může nalezneme mikinu, či kabát, Raspberry Pi 3, či OnePlus 3T. Mezi dárky pro ni nalezneme například slušivé šaty, korzet, robotický vysavač či chytré hodinky.

Dále tu máme kategorie podle cenové relace, ty jsou zde tři a to: do 25, do 50, 100 a nad 100 dolarů. V kategorii do 25 dolarů nalezneme například chytré rozšíření k televizi Rupa. V druhé kategorii do 50 dolarů je zlevněná chytrá rychlovarná konvice Xioami. A jestli chcete zainvestovat do své drahé polovičky více peněz, tak si například pořiďte 3D tiskárnu za 170 dolarů, neboli za 4300 Kč. dále tu najdete různé drony, periferie k lepšímu hraní, zařízení pro chytrou domácnost a spoustu dalších užitečných věcí. Tak neváhejte, akce konci 24. ledna 2017, zbývá už vám tedy jen týden.

Kompletní přehled slevových akcí se nachází na promo stránce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat