TENAA certifikovala nové Gionee F5L

TENAA certifikovala nové Gionee F5L
2017-01-31T16:17:15+02:00
• 31. 1. 2017
1

Úředníci z čínského telekomunikačního úřadu TENAA vydali potřebnou certifikaci pro zahájení prodeje modelu s označením F5L od společnosti Gionee. Potvrzuje to provedený zápis v jejich databázi, který samozřejmě doprovází tradiční fotografie telefonu. Výrobce dodnes neprozradil žádné bližší specifikace. Každopádně si výbavu můžeme v kostce shrnout díky zveřejněnému záznamu.

Do jeho čela se postaví 5,3palcový displej s HD rozlišením a přední 8megapixelová kamerka. Výkonnostní stránku zaštítí osmijádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,5 GHz od zatím neznámého dodavatele, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 32 GB. Tuto hardwarovou sestavu určitě nevidíme poprvé, tudíž rozhodující slovo asi dostane až prodejní cena.

Dále celá konstrukce má rozměry 150 x 74,5 x 7,7 mm a ručička váhy ukazuje 162 gramů. Zadní partie nabídnou 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED diodu a poměrně velkou baterii s kapacitou 4 000 mAh. V základu se u softwarové výbavy objeví Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Všechno uzavírá informace o barevných provedení, které budou minimálně dvě – bílé a zlaté.

Zdroj: shouji.tenaa.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Pavel Větřil

31. 1. 2017, 16:28

Hezký

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat