Slevový týden #4 – souhrn zlevněných aplikací a her

Slevový týden #4 – souhrn zlevněných aplikací a her
2017-01-31T16:45:07+02:00
• 31. 1. 2017

Dočkali jsme se další vlny slev. Tentokrát je týden o něco bohatší, takže to nebudu zdržovat a pojďme se na slevy podívat.

LIMBO

Pokud patříte mezi milovníky logických her s výbornou atmosférou, pak je pro vás LIMBO jako dělané. V této hře se dostanete do role malého kluka, který překonává různé logické hádanky. Postupujete přitom různým prostředím, a tak se vám nic neokouká. Zaujme vás hlavně mírně strašidelná vlastnost, kdy na vás čekají obří pavouci apod. Původní cena 126 Kč, nová cena 26 Kč.

logo-app LIMBO Playdead 26 Kč ANDROID

BABY SLEEP

Nejlépe vám poslouží popis autorů: „Baby Sleep Instant používá klasické monotónní nízko frekvenční zvuky, které byly úspěšně vyzkoušeny k uspávání dětí generacemi rodičů. Je to překvapivé, ale zvuky jako pračka, sprcha, vysoušeč vlasů nebo větrák jsou jako ukolébavka efektivnější než hudba nebo zpěv.“  Původní cena 50 Kč, nová cena 26 Kč.

logo-app Baby Sleep Instant Urbandroid Team 26,99 Kč ANDROID

logo-app Baby Sleep Instant Urbandroid Team Zdarma ANDROID

Mapy a Navigace — OsmAnd+

Pokud ve svém telefonu používáte mapy, pak by vás mohla zaujmout aplikace OsmAnd+. Jedná se o offline mapy, které můžete používat jako navigaci a přitom nemusíte mít zapnutá mobilní data, anebo Wi-Fi. OsmAnd se řadí ke kvalitnímu výběru, takže zajisté neprohloupíte. Vyzkoušet si je před koupí lze pomocí verze zdarma. Původní cena 177 Kč, nová cena 99 Kč.

logo-app Mapy a Navigace — OsmAnd+ OsmAnd 99,99 Kč ANDROID

logo-app Mapy a Navigace — OsmAnd OsmAnd Zdarma ANDROID

The Great Wobo Escape Ep.1

Stanete se robotem a vašim úkolem bude dostat se z otrocké továrny. Grafika je 3D, ale na postavičku máte většinou pohled pouze z jedné strany. Čeká na vás spousta hádanek a úkolů, které musíte splnit pro úspěšný útěk. Původní cena 126 Kč, nová cena 50 Kč

logo-app The Great Wobo Escape Ep.1 gamifi.cc games 49,99 Kč ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat