Samsung uvedl nový model Galaxy J2 Ace

Samsung uvedl nový model Galaxy J2 Ace
2017-01-22T09:30:49+02:00
• 22. 1. 2017

Základní třídu chytrých telefonů rozšiřuje společnost Samsung o jeden zcela nový přírůstek. Mobilní novinka nese název Galaxy Ace J2 a je zaměřena na nenáročné uživatele, kteří se spokojí spíše jen s podprůměrnými specifikacemi. Jihokorejský výrobce začne model nejprve dodávat na rozvíjející se trhy, jako je například ten v Indii. Následně určitě můžou následovat další, avšak v tuto chvíli nejsou přesně známy.

Telefon do přední části dostal 5palcový displej s qHD rozlišením, pod kterým běží čtyřjádrový procesor MT6737T od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,4 GHz a 1,5GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme pouze 8GB úložiště, z něhož podstatnou část bohužel zaberou souboru operačního systému. Vpředu nechybí 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Celkovou výdrž zajišťuje baterie o velikosti 2 600 mAh.

Záda jsou opatřena 8megapixelovým senzorem fotoaparátu se světelností objektivu f/2.2 a přisvětlovací LED diodou. Softwarovou stránku obstarává systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Z ostatních specifikací stojí za zmínku funkce dual-SIM, podpora sítí 4. generace a VoLTE. Z barevných variant je k dispozici černé, stříbrné či zlaté provedení. Oficiálně prodej byl spuštěn teprve nedávno za cenu v přepočtu 3 148 Kč bez daně.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat