Samsung vydá Android 7 Nougat pro Galaxy S7 již příští týden aktualizováno

Samsung vydá Android 7 Nougat pro Galaxy S7 již příští týden [aktualizováno]
2017-01-13T09:50:20+02:00
• 13. 1. 2017
3

Aktualizováno 13.1.

Za pár dní se majitelé telefonů Samsung Galaxy S7 a S7 Edge dočkají slibované aktualizace na Android 7. Spekulace o nejnovější verzi 7.1 se nepotvrdily a aktualizace proběhne na starší verzi s označením 7.0. Konkrétně přechod na Android 7 Nougat proběhne 17. ledna. Aktualizace by měla být dostupná plošně, nejenom pro betatestery. Někteří uživatelé již však aktualizaci získali o týden dříve.

Samsung Galaxy S7 update Android 7

Původní článek 3.1.

Jihokorejský výrobce telefonů Samsung ukončil ke konci loňského roku beta testování systému Android 7 pro telefony Samsung Galaxy S7 a S7 Edge. Všichni uživatelé se již brzy dočkají aktualizace.

Aktualizace již v lednu

V listopadu jsme pro vás udělali kompletní seznam všech telefonů, které dostanou aktualizaci na nový operační systém Android 7, popřípadě jeho aktualizace Android 7.1. Mezi nimi se objevila i vlajková loď Samsungu. Uživatelé měli možnost zapojit se do beta testování, tuto výhodu měli však pouze obyvatelé Velké Británie. Avšak 30. prosince se na testovaných mobilech objevilo upozornění, že testovací fáze je u konce.

Konec beta programu znamená pouze zastavení posílání nových návrhů a hlášení chyb. Testující uživatelé již tedy mají standardní verzi. Ti, co testovat nemohli, si ještě pár dní počkají.

Majitelé tohoto telefonu, jehož cena v naší zemi klesla již pod třináct tisíc korun českých, se dočkají plošné aktualizace již v lednu. Přesné datum však není doposud známo. Podle slov výrobce se o to pokusí co možná nejdříve. Většina telefonů bude mít aktualizaci na verzi 7, někteří i na Android 7.1. Záležet bude na jednotlivých dodavatelích.

Zdroje: phonearena.com, phandroid.com, theandroidsoul.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Jan Moravec

13. 1. 2017, 12:01

Už je venku pro uk a všechny beta testry finální verze tzn žádná beta

Snaží se Samsung, ale škoda jen že na top modelech.

Už se těším… ????????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat