Samsung oznámil nový Galaxy C7 Pro

Samsung oznámil nový Galaxy C7 Pro
2017-01-16T07:15:45+02:00
• 16. 1. 2017

Dlouho očekávaný model Galaxy C7 Pro nesoucí kódové označení SM-C7010 byl konečně oficiálně představen široké veřejnosti. Po nekonečných únicích ho společnost Samsung oznámila zatím jen pro čínský trh, kde bude v následujícím týdnu zahájen předprodej. Avšak za doposud neznámou prodejní cenu. Zařízení zapadne do vyšších pater střední třídy a budoucí majitele může především zaujmout svým zpracováním.

Přední část zabral 5,7palcový Super AMOLED displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor Snapdragon 625 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 2,2 GHz, grafický čip Adreno 506, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 32 nebo 64 GB. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet až do výše 256 GB. Celkovou výdrž obstarává 3 300mAh baterie.

Z obou stran je k dispozici 16megapixelový senzor kamerky se světelností f/1.9, hardwarové tlačítko vpředu v sobě ukrývá čtečku otisků prstů a softwarovou základnu tvoří systém Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow. Z funkcí se hodí zmínit podpora Samsung Pay či Always-On. Výrobce se vzadu zbavil nevzhledné bílé linky, kterou nahradil hlubšími štěrbinami. Nakonec barevná provedení budou tři – Rose Pink, Arctic Blue a Maple Leaf Gold.

Zdroj: samsung.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat