LG představilo model Stylus 3

LG představilo model Stylus 3
2017-01-11T17:00:11+02:00
• 11. 1. 2017

Model Stylus 2 z loňského roku se dočkal svého nástupce v produktové nabídce společnosti LG, která ho sice poprvé ukázala až na letošním veletrhu CES v Las Vegas, ale první zmínky pocházejí už z konce roku předchozího. Novinka nesoucí název Stylus 3 má dokonce svého dvojníka Stylo 3 a ten bude konkrétně prodáván pouze ve Spojených státech. Jihokorejský výrobce nasadil telefonu jen průměrnou výbavu, takže mu patří místo spíše v nižších patrech střední třídy.

V jeho čele zaujímá místo 5,7palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů a přední 8megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hlavní pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor MT6750 od MediaTeku o taktovací frekvenci 1,5 GHz, 3GB operační paměť RAM a 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Celkovou výdrž zajišťuje uživatelem vyjímatelná baterie o velikosti 3 200 mAh.

Zadní část nabízí 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou a snímačem otisků prstů. Z rozměrů se hodí zmínit tloušťka 7,4 mm nebo hmotnost 149 gramů. Softwarovou stránku zastoupí systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat. Seznam specifikací uzavírá podpora sítí 4. generace, FM rádio či Bluetooth 4.2. Přestože není známa prodejní cena, tak barevná provedení budou dvě – stříbrné a růžové.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat