LeEco X10 – dočkáme se už na MWC?

LeEco X10 – dočkáme se už na MWC?
2017-02-24T19:28:36+02:00
• 31. 1. 2017

Grafický benchmark GFXBench má za sebou další testování telefonu, který by se mohl objevit během letošního ročníku veletrhu MWC v Barceloně. Prozatím pro nás neznámá novinka od společnost LeEco nese označení X10 a podle posledních spekulací pravděpodobně půjde o jejich nejlépe vybavené zařízení pro tento rok. Čínský výrobce ještě neprozradil žádné specifikace, takže se musíme spokojit s těmi ze zveřejněného seznamu.

V základu lze očekávat 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, pod nímž si asi najde místo čtyřjádrový procesor Snapdragon 820 od Qualcommu a kombinace 4GB paměti RAM s 32GB úložištěm nebo 6GB paměť RAM s 64GB úložištěm. Současný nejvyšší model je poháněn Snapdragonem 821, takže daleko větší smysl by dával alespoň očekávaný Snapdragon 835. Totéž platí po stránce operačního systému.

Výpis sice počítá se starším Androidem ve verzi 6.0.1 Marshmallow, ale nejeden potencionální majitel by raději ocenil nejnovější verzi 7.0 Nougat. Co se týče záznamových senzorů, tak záda ponesou 12megapixelový fotoaparát, kdežto vpředu se může objevit až 16megapixelová kamerka. Konečná konfigurace samozřejmě nemusí odpovídat této, stejně jako možnost vyskytnutí chyb při zápisu do databáze.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat