HTC na rok 2017 plánuje 6 až 7 zařízení

HTC na rok 2017 plánuje 6 až 7 zařízení
2017-01-16T07:40:11+02:00
• 16. 1. 2017
5

Na loňský rok nebudou moc v dobrém vzpomínat zástupci vedení ze společnosti HTC, a proto pro ten letošní nasadí zcela jinou strategii, která by jim měla pomoci udržet se v odvětví chytrých zařízení. V roce 2016 přinesl tchajwanský výrobce okolo 12 nových telefonů, z nichž ani jeden nepřinesl žádný kýžený úspěch. Finanční ředitel a prezident celosvětových prodejů se v nedávném rozhovoru rozpovídal o plánech na příštích 12 měsíců.

Podle slov Chialin Changa chce firma v roce 2017 představit jen 6 až 7 telefonů. Navíc do tohoto počtu lze započítat dvě poslední novinky U Ultra a U Play, které přišly na svět v uplynulém týdnu. To znamená, že do konce roku se dočkáme už jen 4 až 5 modelů. Aby značka HTC nezmizela úplně z povědomí uživatelů, tak můžeme předpokládat uvedení dalších zařízení během největších veletrhů spotřební elektroniky – únorové MWC a zářijová IFA.

Velkým tématem byl také spekulovaný model HTC 11, jakožto nástupce loňského HTC 10. Chialin Chang u něj prozradil, že telefon vůbec nedostane toto označení. Každopádně médiím neposkytl žádné bližší podrobnosti, i když alespoň potvrdil existenci hlavního tahouna. Společnost chce uvést několik telefonů zapadající do modelové řady Desire. Ty mají být zaměřeny hlavně na jednoduchost a zábavu. Závěrem zůstává otázkou, zda další přírůstky skutečně přinese barcelonský veletrh MWC konaný koncem února.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Richard Fabián

16. 1. 2017, 8:19

Pořád je to hodně. Preferuji výrobce, který udělá max 3 zařízení ročně, ale jsou pořádné a hlavně orientované na zákazníka. To co předvádí třeba Huawei nebo Xiaomi je humus.

René Fírek

16. 1. 2017, 21:31

ok

Petr Štěpánek

16. 1. 2017, 7:47

Docela dobré výrobky dokážou zdít přestřelenejmi cenami. Už ani operátoři to nechtěj a to je něco špatně.

Přemysl Vaculík

VIP 16. 1. 2017, 7:51

Souhlas. Jediná šance pro HTC je strategie ala OnePlus, Nubia, Honor, ZUK. Jinak se brzy rozloučíme.

René Fírek

16. 1. 2017, 21:31

Tak, tak.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat