Google Hudba testuje funkci autoplay, zatím je dostupná jen sporadicky

Google Hudba testuje funkci autoplay, zatím je dostupná jen sporadicky
2017-01-25T07:00:33+02:00
• 25. 1. 2017

Google testuje ve svých aplikacích nové funkce. Počátkem roku například přidal do Kalendáře integraci sportovních aplikací, nebo Mapy rozšířil o plné začlenění služeb Uber a Lyft. Už od prosince loňského roku Google testuje další novou funkci a tentokrát u aplikace Hudba. Zde by měla přibýt funkce automatického přehrávání.

 

google music

Novinka, která mizí

Autoplay, neboli automatické přehrávání, má za cíl při znovuotevření aplikace spustit hudbu, která naposledy hrála. Spustit ji konkrétně v momentě, kdy byla aplikace byla zastavena. Nová funkce by měla fungovat na principu ukládání si písně do mezipaměti, jak však bude možné uplatnit tuto funkci při restartování telefonu, není zřejmé. Každopádně někteří náhodně vybraní uživatelé mají tuto funkci v aplikaci již od prosince a od té doby již několikrát zmizela. A někomu nezmizela vůbec. Jedná se o serverovou aktualizaci, kterou Google testuje jen na několika uživatelích a zkoumá se její využitelnost.

google music autoplay

Autoplay však nemá nic společného s automatickým přehráváním, když k telefonu připojíte jiné zařízení přes Bluetooth a doposud nemáte spuštěnou hudbu. Tato funkce funguje pouze při zavření samotné aplikace Hudba a jejím následném spuštění.

logo-app Hudba Google Play Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroje: androidpolice.com, plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat