Geekbench otestoval Galaxy J7 (2017) od Samsungu

Geekbench otestoval Galaxy J7 (2017) od Samsungu
2017-01-16T10:03:10+02:00
• 16. 1. 2017

Zatímco modelová řada Galaxy A (2017) má už za sebou oficiální uvedení na mobilní trh, tak společnost Samsung se s největší pravděpodobností teď zaměří na sérii Galaxy J rovněž v generaci pro letošní rok. Benchmark Geekbench měl možnost otestovat model Galaxy J7 (2017) a díky záznamu v jejich databázi máme první informace. V minulosti jsme mohli slyšet o Galaxy J3 (2017), který ve Spojených státech odhalí jako Galaxy J3 Emerge.

Připravovaný model Galaxy J7 (2017) v testu běžel pod procesorem Snapdragon 625 od Qualcommu. Ten disponuje grafickým čipem Adreno 506 a osmi jádry Cortex-A53 o taktovací frekvenci 2 GHz, ovšem zde byl přetaktován na 2,21 GHz. Dále získal 2GB operační paměť RAM nebo softwarovou stránku zaštiťoval systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat. Z dřívějších spekulací můžeme přidat 5,5palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlišením.

Dále seznam specifikací údajně zahrnuje pouze 3 000mAh baterii, 13megapixelový fotoaparát nebo přední 5megapixelovou kamerku. Ve srovnání s loňskou generaci dojde v některých částech k příjemnému zlepšení. Tedy až na baterii, u které lze zpozorovat zmenšení kapacity o 10 procent. Nicméně s blížícím se představení lze očekávat čím dál více informací, tudíž veškerou výbavu si postupně upřesníme.

Zdroj: mobielkopen.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat