Apple začne prodávat použité hodinky

Apple začne prodávat použité hodinky
2017-01-01T09:40:27+02:00
• 1. 1. 2017
2

Společnost Apple překvapivě přes svůj internetový obchod spouští oficiální prodej chytrých hodinek z druhé ruky, které předem prošly renovací v jejich autorizovaném servisu. Přesněji od 20. prosince si můžete pořídit opravené hodinky první i druhé generace za sníženou cenu a ještě s dodatečnou zárukou. Pokud vás tedy doposud odrazovala vyšší pořizovací cena, tak nyní můžete využít šance avšak v omezeném množství.

Sleva u jednotlivých modelů se pohybuje v rozmezí 14 až 16 procent. Například první generace v provedení Sport s 38mm řemínkem stojí 229 dolarů (tj. cca 5 876 Kč) nebo druhou generaci hodinek ve variantě Sport s 38mm řemínkem z nerezové oceli pořídíte za 469 dolarů (tj. cca 12 034 Kč). Konečná cena zřejmě bude vždy odpovídat celkovému opotřebení, takže sleva z maloobchodní ceny nikdy nebude totožná.

Případné jakékoliv pochybnosti může vyvrátit fakt, že zařízení jsou plnohodnotně otestována a certifikována, mají 1letou záruku a navíc poštovné alespoň v rámci Spojených států je zcela zdarma. Do budoucna by se mohl objevit podobný program i u ostatních zařízení, což by ocenil nejeden uživatel s omezenými financemi. Každopádně to přihrává myšlence, že kalifornský gigant chce utržit každou „babku“.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Hošek

1. 1. 2017, 18:23

Za ty peníze ani omylem, se slevou, ha ha ha.

Než pustíte do internetu takový blábol, měli byste se aspoň držet původního článku, na který odkazujete.
1. Nabídka se týká jen amerického online apple storu.
2. Refubrished u Applu znamená, že dostanete nové zařízení v kompletnim balení s jednoletou standardní zárukou. Akorát na jeho sestavení byly použity funkční komponenty z vadných zařízení. Proto ta sleva. Tak jaká míra opotřebení v závislosti na slevě?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat