Xiaomi uvede Redmi Note 4X

Xiaomi uvede Redmi Note 4X
2016-12-30T09:21:35+02:00
• 29. 12. 2016

Společnost Xiaomi v těchto dnech zřejmě dokončuje práce nad novým telefonem, který může v produktové nabídce zastínit současný model Redmi 4. Ten se přitom teprve nedávno dočkal širší palety barevných provedení. Připravovaná novinka by měla dorazit pod názvem Redmi Note 4X a převezme nejen větší množství barevných konfigurací. Zařízení již také stihlo projít čínskou certifikační databázi TENAA.

Redmi Note 4X podle posledních informací získá 4GB operační paměť RAM, 32 nebo 64GB interní úložiště a osmijádrový procesor Snapdragon 653 s grafickým čipem Adreno 510. Kromě toho tedy, že procesor od MediaTeku nahradí jedna z varianta od Qualcommu, tak oproti základnímu Redmi Note 4 vzroste velikost paměti RAM o dvojnásobek. Celkovou výdrž zajistí baterie asi o velikosti 4 100 mAh.

V zadní části vyniká 13megapixelový senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED dioda a samozřejmě snímač otisků prstů. Dle uniklých snímků zůstane designové zpracování bez výrazných změn. Nicméně modelová řada Note si celkově oblíbilo velké množství zákazníků, takže lze počítat s tím, že čínský výrobce opět nasadí velmi lákavou cenu, která donutí majitele současných generací k další výměně svých zařízení.

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat