Papersea – vydařená živá tapeta

Papersea – vydařená živá tapeta
2016-12-28T10:09:58+02:00
• 28. 12. 2016

Operační systém Android podporuje takzvané živé tapety. Ty jsou proti obyčejným tapetám bohatší ve své funkci, protože dokáží zobrazovat živý obraz v podobě například krátkého videa. Jednou z takových je i Papersea, která by mohla zaujmout hlavně děti.

Pokud svému potomkovi chcete dopřát trochu toho virtuálního akvária, pak není nic jednoduššího než vyzkoušet Papersea. Tato živá tapeta vám na displej přinese akvárium s rybičkami, nejedná se však o klasické provedení. Tapeta je totiž dělána v kresleném stylu.

Na obrazovce je vidět hezké barvy tak, jako by byly doopravdy nakresleny na papíře. Získáte tak příjemný oddych pro oči a potěšíte tím i svého potomka. Pokud by vás akvárium omrzelo, pak máte možnost nastavit si různá další prostředí, kde se ryby pohybují. Taktéž počítejte s mírně vyšší spotřebou baterie. Pokud si však vypnete některé efekty a funkce, bude vliv na spotřebu nižší.

Papersea je ke stažení pro operační systém Android ve zkušební verzi zdarma, jestli se vám bude líbit, lze zakoupit placenou PRO verzi bez omezení.

logo-app Papersea Live Wallpaper Joko Interactive Zdarma ANDROID logo-app Papersea Pro Live Wallpaper Joko Interactive 30,99 Kč ANDROID

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat