HTC představí hned tři nové telefony, a to v prvním čtvrtletí 2017

HTC představí hned tři nové telefony, a to v prvním čtvrtletí 2017
2016-12-30T09:44:35+02:00
• 30. 12. 2016

HTC se letos o něco více snažilo, tedy alespoň co se výroby zajímavého hardwaru týká. Ovšem ani to nestačilo, tchajvanská společnost je stále v mínusu. To je ovšem pro výrobce dobrý hnací motor, tedy pokud chce být opět nejlepší na trhu. Na základě toho se inženýři HTC rozhodli v prvním čtvrtletí příštího roku uvést hned tři nové telefony.

HTC vůbec první zařízení oznámí na tiskové konferenci 12. ledna. Společnost údajně představí novou generaci X9, a to X10. Telefon bude disponovat 5,5palcovým Full HD displejem. Srdcem celého zařízení pak bude procesor Helio P10 od MediaTeku. Dále zde najdeme 3 GB operační paměti a zadní 13 MPx kameru.

Druhé zařízení bude nejspíše HTC 11 – s kódovým označením HTC Ocean. Vlajková loď pro rok 2017 bude představena na Mobile World Congressu (MWC), který odstartuje 27. února v Barceloně. Posledním, tedy třetím telefonem by pak mohl být phablet. Podle důvěryhodného zdroje HTC pracuje na speciálním modelu, a to pod názvem HTC Ocean Note. Mělo by se tak jednat o větší variantu HTC 11.

Avšak zde nepůjde jen o velikost displeje. Některé zdroje uvádí, že bychom měli očekávat zakřivený displej. Jednalo by se tak o první pokus tohoto výrobce v tomto segmentu netradičních smartphonů. USB C bude již samozřejmostí a dokonce by zde měl chybět 3,5mm konektor pro sluchátka.

Největším lákadlem modelu HTC Ocean Note by měl být foťák. Údajně bude mít nejlepší hodnocení od DxOMark. Ostatně HTC již má své prvenství, byť ne přímo. Letos představené Pixely jsou vyráběny právě HTC a získaly velmi vysoké hodnocení v DxOMark.

Samozřejmě bude hodně záležet, jakou strategii nastaví HTC. Pokud chce uspět a vymanit se ze současných finančních potíží, bude muset dát zákazníkům pořádný důvod pro koupi jejich zařízení.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat