Gionee připravuje model F5

Gionee připravuje model F5
2016-12-10T09:37:38+02:00
• 10. 12. 2016

Čínský telekomunikační úřad TENAA vydávající potřebné certifikace pro zahájení prodeje chytrých zařízení odhaluje nový telefon od společnosti Gionee. Úniku se tentokrát nevyhnula novinka skrytá zatím pod označení F5, která případným majitelům nabídne výbavu charakteristickou pro telefony z vyšších pater střední třídy. Výrobce by mohl všemu nasadit korunku, pokud nepřežene v úvodu prodejní cenu.

gionee-f5

Zveřejněný výpis specifikací počítá s 5,3palcovým displejem o HD rozlišení. Hardwarovou stránku zaštítí osmijádrový procesor od neznámého dodavatele taktovaný na frekvenci 1,5 GHz a operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Uživatelská data pojme úložiště s kapacitou 64 GB. Celý telefon bude měřit 150 × 74,5 mm, přičemž nejvíce vás může zajímat tloušťka 7,7 mm a konečná hmotnost 162 gramů.

Mezi zbývající prvky výbavy lze zařadit zadní 13megapixelový senzor fotoaparátu, duální přisvětlovací LED diodu, přední 8megapixelovou kamerku, baterii s kapacitou 4 000 mAh nebo systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Barevné varianty budou minimálně dvě – bílá a zlatá. Na úplný závěr není momentálně známa cenovka. Každopádně to čínský producent nemusí přehnat.

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat