Gionee F106 oživí základní třídu

Gionee F106 oživí základní třídu
2016-12-31T10:20:32+02:00
• 31. 12. 2016

Pokud jste dlouho neslyšeli o žádném modelu, který by uspokojil jen základní potřeby u nenáročných uživatelů, tak databáze čínského telekomunikačního úřadu TENAA byla právě rozšířena o jeden takový přírůstek. V nejbližších týdnech by mobilní novinku mohla přinést přímo společnost Gionee, a to pod označením F106. Výrobce nevyzdvihl jedinou část telefonu, takže jedinou záchranou může být konečná prodejní cena.

Seznam jeho specifikací začíná 4,99palcovým displejem (respektive asi 5palcovým) s HD rozlišením. Hardwarovou stránku zastupuje 2GB operační paměť RAM a čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,5 GHz od zatím neznámého dodavatele. Případní majitelé budou mít k dispozici 16GB úložiště, přičemž další možnosti přináší přítomný slot pro paměťové microSD karty.

Z udaných rozměrů stojí za zmínku tloušťka 8,4 mm nebo hmotnost 150,2 gramů. Gionee F106 v zadních partiích zabírá 8megapixelový senzor fotoaparátu, LED blesk na přisvětlení snímků a 2 660mAh baterie. Dále ještě vpředu využijete 5megapixelovou kamerku. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Nakonec kromě zlatého provedení se objeví také stříbrná varianta.

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat