ZTE BV080 nalezen v GFXBench

ZTE BV080 nalezen v GFXBench
2016-11-14T16:25:20+02:00
• 14. 11. 2016

Společnost ZTE v těchto dnech pracuje na novém zařízení, které se prozatím skrývá jen pod kódovým označením BV0800. Potvrzuje to grafický benchmark GFXBench, kde tento telefon prošel testováním a pochopitelně za sebou zanechal důležité stopy. Ty vedou k odhalení nejdůležitějších specifikací. Chystaný model od čínského výrobce by mohl zapadnout do střední třídy, kde to nebude mít zrovna jednoduché ve srovnání s konkurencí.

Nové logo ZTE

ZTE BV0800 disponuje 5,2palcovým displejem s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. O výkonnostní stránku se postará osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,4 GHz, grafický čip Adreno 505 a 3GB operační paměť RAM. Uživatelským datům je vyhraněn prostor v 32GB úložišti. Další rozšíření interní paměti přes slot pro paměťové microSD karty není v současné době potvrzeno.

V zadních partiích lze očekávat 13megapixelový senzor fotoaparátu. Avšak větší pozornost na sebe upoutává přední kamerka s 13megapixelovým rozlišením, což nahrává myšlence, že může jít o telefon zaměřený na selfie fotografie. Závěrem všechno podtrhuje operační systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat. V nejbližší budoucnosti lze vyhlížet informace kolem data oficiálního představení nebo očekávanou cenovku.

zte-bv080

Zdroj: mobilekaprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat