Velké slevy na telefony Vernee již zítra 11. 11. sponzorovaný článek

Velké slevy na telefony Vernee již zítra 11. 11. [sponzorovaný článek]
2016-11-10T07:05:11+02:00
• 10. 11. 2016

Čínský výrobce chytrých mobilních telefonů Vernee si na zítřejší nakupovací akci, konající se 11.11., připravil slevové akce na své výjimečné telefony. Obrovské slevy v podobě až padesáti dolarů můžete využít až do 15. listopadu. Navíc bude možnost získat několik telefonů zcela zdarma.

11-11

Všechny tři modely za skvělé ceny

V nabídce je kompletní portfolio společnosti Vernee. Jediný mobil, který není zahrnut v nabídce, je nový Vernee Apollo, protože ten byl teprve na konci října představen veřejnosti a nyní se plánuje zahájení jeho výroby a distribuce.

Mezi akčními modely najdeme Thora, Apollo Lite a nový Mars.

Mars, konkurent iPhonu?

Za třetinovou cenu oproti novému iPhonu 7 získáte nadupaný Vernee Mars, v celokovovém provedení, s osmijádrovým procesorem a 5,5″ FHD displejem pouze s milimetr tlustým rámečkem. Dále vás čeká 4 GB RAM, 13 MPx fotoaparát od Sony, rychlonabíjení nebo čtečku otisku prstů na boční straně telefonu. Prostě revoluční smartphone za úžasnou cenu.

Navíc pro tento model se připravuje oficiální spuštění aktualizace na systém Android 7. Nyní si ho bude možné pořídit se slevou 50 USD za cenu 199 USD (4 770 Kč).

mars

Apollo Lite, výkonnostní drtič konkurence

Stěží na současném trhu najedeme mobil tak výkoný, jako je Vernee Apollo Lite, a navíc tak cenově přijatelný, oproti nabídkám konkurence. Vernee dalo to Apolla Lite to nejlepší, co mohlo. Nalezneme zde desetijádrový procesor Helios X20, 4 GB operační paměti, 16 MPx fotoparát od Samsungu, funkci rychlonabíjení či čtečku otisku prstů. Výkonnostně skoro pokořil 100 tis. bodovou hranici v benchmarkovém testu Antutut v6 a to už je skvělý výsledek.

Na Apollo Lite je taktéž přislíbená aktualizace na Andorid 7. Nyní si je možné tohoto krasavce pořídit za 189 USD (4 500 Kč).

apollo

Thor, síla boha

Posledním zlevněným modelem je Thor, který cenově klesl na 109 USD (2 600 Kč). Za tuto cenu dostanete telefon, který se pyšní 5″ displejem, 3 GB RAM, rychlonabíjením, 13 MPx kamerou a osmijádrovým procesorem od MediaTeku.

thor

Jak získat telefon zdarma a kde zlevněné modely telefony? Navštivte tuto stránku.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat