UMi Diamond – odolný telefon pro mladou generaci

UMi Diamond – odolný telefon pro mladou generaci
2016-11-07T08:29:20+02:00
• 7. 11. 2016

Společnost UMi do produktové nabídky zařadila nový přírůstek s názvem Diamond. Představený model vyniká hlavně zvýšenou odolností, kterou čínský výrobce demonstruje v několika propagačních videích a zároveň s ním chce oslovit mladé uživatele. Jeho základní výbava je sice tolik neoslní jako kvalitnější materiály nebo nastavená prodejní cena. Zařízení v předprodeji získáte jen za líbivých 99 dolarů (tj. cca 2 401 Kč bez daně).

umi-diamond-7 umi-diamond-9

Vpředu zabral místo 5palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů a 2megapixelová kamerka na selfie fotografie. Uvnitř získal prostor osmijádrový procesor MT6753 od MediaTeku o taktovací frekvenci 1,5 GHz, 3GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 16 GB. Samozřejmě nechybí slot pro paměťové microSD karty. Zadní část si vysloužila 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou.

umi-diamond-8 umi-diamond-10

První video je natočeno venku, kde zařízení pouštějí ze dvou odlišných výšek na betonový povrch a ani v jednom případě nedošlo k výraznému poškození telefonu. Druhé video pochází z laboratoře, jehož pracovník u modelu testuje drobné pády, ohýbání, působení různých teplot či vlhkosti. Na webových stránkách momentálně probíhá soutěž, kde za určitých podmínek můžete vyhrát jeden kousek.

umi-diamond-1 umi-diamond-6

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat