Odhaluje se společný model od LeEco a CoolPadu

Odhaluje se společný model od LeEco a CoolPadu
2016-11-23T09:50:34+02:00
• 23. 11. 2016

Tentokrát telekomunikační databáze TENAA z Číny má na svědomí únik dalšího telefonu rovnou od dvou výrobců. Společnost LeEco a Coolpad už mají za sebou jeden společný model, takže celý tento experiment se dočká nového pokračování. Mobilní novinka získá základní výbavu charakteristickou pro vyšší třídu, takže spíše náročnější uživatelé si budou moct přijít na své.

gsmarena_001

Velice zajímavé parametry čínskho top modelu

Přední část zabírá 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a milovníci selfie snímků si vystačí s 8 megapixelovou kamerkou. O hlavní výkon se postará čtyřjádrový procesor Snapdragon 821 od Qualcommu. Další prvky lze sestavit podle vlastní libosti ze 4 nebo 6 GB operační paměti RAM a 32, 64 či 128 GB úložiště. Celkovou výdrž bude mít pod kontrolou baterie o přijatelné velikosti 4 000 mAh.

Vzadu naleznete standardní sestavu v podobě 16megapixelového senzoru fotoaparátu, duální přisvětlovací LED diody a snímače otisků prstů. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow. Barevné varianty zastoupí bílé, černé, modré, stříbrné, zlaté provedení. Momentálně není známo ani datum oficiálního představení, ani očekávaná prodejní cena.

gsmarena_002

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat