Sticklings – Napodobenina legendárních Lemmings Android, iOS

Sticklings – Napodobenina legendárních Lemmings [Android, iOS]
2016-11-29T07:35:59+02:00
• 29. 11. 2016

Jestliže patříte mezi starší ročníky, pak určitě znáte legendární hru Lemmings. Řeč bude o jedné z nových her, která je této legendě velmi podobná. Není se však čemu divit, koncept a systém hry zaujme téměř každého.

Ve hře Sticklings bude vašim úkolem dopravení černých panáčků do cíle, aniž byste utrpěli ztráty na jejich životech. Při každém spuštění nové úrovně na vás čeká docela dost přemýšlení a zkoušení různých situací. Panáčky nijak neovládáte, pouze jim do cesty stavíte předměty a stavby, které je mají nasměrovat správně. V traileru výše lze vidět například schody, ty využijete ve chvíli, kdy musíte postavičky dostat na vyšší pozici.

pgimqsc2lbfymsoupxyreywjd_n6nsro screenshot-1

Každý z usměrňujících prostředků je omezený počtem použití, tím pádem nebudete mít možnost jednoduše vyhrát. Navíc vás dopředu žene i čas, který vám po uplynutí ukončí danou úroveň a vy budete muset hrát znova. To znamená, že budete muset své myšlení přizpůsobit rychlosti a rovnovážnosti. Taktéž vás limituje minimální počet postaviček v cíli, který do finiše musí dorazit – pokud budete pod limitem, úroveň byla neúspěšná.

pgimqsc2lbfymsoupxyreywjd_n6nsro screenshot

Pokud by se vám hra Sticklings svým zábavným podáním zalíbila, pak si ji můžete stáhnout do svého mobilního zařízení s operačním systémem Android a iOS. K dispozici je zdarma.

logo-app Sticklings Djinnworks GmbH Zdarma ANDROID logo-app Sticklings Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat