Gionee brzy ukáže modely S9 a S9T

Gionee brzy ukáže modely S9 a S9T
2016-11-15T15:15:51+02:00
• 15. 11. 2016

Čínská společnost Gionee plánuje na následující týden tiskovou konferenci k příležitosti oficiálního představení modelů s označením S9 a S9T. Oba telefony mají už od čínského telekomunikačního úřadu TENAA potřebnou certifikaci k zahájení prodeje, což také potvrzuje únik z minulého týdne, a s ním tedy máme k nahlédnutí i konečnou výbavu. Co se týče samotných rozdílů mezi zařízeními, tak ty budou opravdu jen minimální.

gionee-s9-a-gionee-s9t

Jejich přední panel zabere 5,5palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů a přední 13megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Uvnitř telefonu poběží procesor Helio P10 dodaný MediaTekem pod taktovací frekvencí 1,8 GHz, grafický čip Mali-T860, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 64 GB, které jde rozšířit paměťovou microSD kartou až o dalších 128 GB.

Zadní část překvapivě nabízí jen 5megapixelový senzor fotoaparátu. V tomto případě by bylo asi lepší ještě počkat na oficiální informace přímo od Gionee. Softwarovou stránku zastoupí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Druhá verze s názvem S9T bude jiná pouze ve výkonu hardwaru, kde byl navýšen takt na rovné 2 GHz. Prodejní cenu nebo přesnou dostupnost zjistíme až během příštích dnů.

gionee-s9-a-gionee-s9t-2 gionee-s9-a-gionee-s9t-3

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat