Dino z Chromu si můžete zahrát na mobilu

Dino z Chromu si můžete zahrát na mobilu
2016-11-18T08:24:26+02:00
• 18. 11. 2016

Když vám přestane fungovat internet a zrovna používáte prohlížeč Chrome, tak si můžete zkrátit čas hraním hry s dinosaurem. Pomocí šipky nahoru, nebo mezerníku přeskakujete kaktusy, šipkou dolů uhýbáte letícím ptákům. Pokud jste stále online, můžete si hru zahrát zde. A pokud si ji chcete zahrát i na mobilu, tak nyní máte možnost.

chrome-dinosaur-game

Hra je to zábavná, avšak jednotvárná

Princip hry je zcela jednoduchý. S dinosaurem se snažíte vyhnout překážkám v podobě kaktusů a ptáků. Čím větší vzdálenost bez chyby, tím více bodů.

DinoChrome

První aplikace je asi nejvěrohodnější. Sice zde chybí ptáčci, ale přeskakujete kaktusy a postupně se vám zvyšuje rychlost. Navíc je možné získat odměny (úspěchy), které mají vysoký počet zkušeností, konkrétně dvacet tisíc, což je v porovnání s ostatními hrami velice vysoké číslo.

TIP: když dlouho při skoku podržíte palec na obrazovce, Dino skočí výše a dále.

dino1

logo-app Dino Chrome dannegm Zdarma ANDROID

Chromasaur

Obdobou DinoChrome je Chromasaur, který je mírně obtížnější než předchozí uvedený. Milý Dino vám na začátku pěkně pochrupuje. Když na něj kliknete, vzbudí se a utíká. A opět se opakuje stejný scénář. Utíkáte a snažíte se vyhnout kaktusům. Zde je však vyšší obtížnost, jelikož se vám střídá den a noc a barva dinosaura. Taktéž i rychlost je zde mírně větší. Vše však vykompenzují opět vysoké odměny  v podobě dvou desítek tisíc zkušeností.

dino2 dino3

logo-app Chromasaur Save the dinosaurs Viko & Co. Zdarma ANDROID

Dino T-Rex

Asi nejméně vydařená hra z tohoto seznamu. Sice je jako první je hra orientovaná naležato, ale na druhou stranu skoky dinosaura nevypadají přirozeně, hra nemá takový dynamický průběh, jako předchozí zmíněné. Navíc není ani možné se v aplikaci podívat na odemčené úspěchy. Ty jsou viditelné přes aplikaci Play Games. Získání úspěchů je však zde ceněno opět několika tisíci body zkušeností, což zcela kompenzuje předchozí nedostatky hry.

Hra je lepší spíše pro hráče, kteří si chtějí pohodově zahrát.

dino4

logo-app Dino T-Rex Interesting games Zdarma ANDROID

Steve the jumping dinosaur

Tvůrci hry pojmenovali slavného dinosaura jako Steva. Scénář je opět stejný: vyhnout se kaktusům. Avšak tato aplikace se však od předchozích výrazně liší. Jedná se o jakýsi widget, který je neustále připnutý na okraji vaší obrazovky a vy si můžete na malou ikonku dinosaura kliknout a hrát okamžitě, ať jste v jakékoli aplikaci. Chová se zcela stejně jako chatovací bublinky u Messengeru.

dino5

Další výhodou je, že Steve sbírá při své pouti penízky, za které se dají později koupit jiné postavičky. Dinosaura můžete tedy vyměnit třeba za Baracka Obamu, Donalda Trumpa, Nyan Cat, Deadpoola, Doge, jednorožce a další.

dino6 dino7

logo-app Steve - the jumping dinosaur Iván de Cabo Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat