CNN kupuje BEME

CNN kupuje BEME
2016-11-28T16:24:50+02:00
• 28. 11. 2016

Zkratku CNN (Cable News Network) jste už možná slyšeli a dokonce jste i někdy zahlédli zprávy této televizní společnosti. Avšak název Beme nemusí být až tak známý. Dnes se dá říci, že se jednalo o pokus, jak změnit sociální média. Beme je sociální síť založena na krátkých videí, což ji stavělo do stejné kategorie jako Snapchat.

Beme

Za Beme stojí známý youtuber Casey Neistat, který ji společně s dalším partnerem přivedl na světlo světa v minulém roce. Start byl poněkud vlažný a nikdy nedošlo k masivnímu rozšíření. Na svém kontě má něco málo přes milion stažení a skoro to vypadalo, že Beme spíše zanikne.

Nyní se ale dozvídáme, že právě společnost CNN kupuje Beme. Respektive si kupuje tvůrce a všech 12 zaměstnanců, kteří budou pracovat na nových projektech v CNN. I tak je osud Beme spočítán – mladičká sociální síť jednoduše končí.

Je celkem evidentní, že CNN jde hlavně o nápady youtubera a jeho obchodního partnera. Prvního výsledku nové spolupráce se máme dočkat někdy v průběhu příštího roku. Co to bude, netušíme. Cílem má být oživení zpravodajství. Jako by zde byla šance je posunou a modernizovat.

Casey Neistat v minulém týdnu oznámil, že končí se svými denními vlogy, které ho tak proslavily. Možná se nyní dozvídáme, co ho k tomu vedlo.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat