ZTE plánuje Axon 7 Max

ZTE plánuje Axon 7 Max
2016-10-15T09:30:02+02:00
• 15. 10. 2016

Model Axon Max z loňského roku brzy v produktové nabídce vystřídá jeho nástupce, který právě dnes unikl na snímcích. Společnost ZTE jej posadí vedle již představených telefonů z poslední doby, což je Axon 7 či Axon 7 Mini. Třetí zástupce s největší pravděpodobností přijde pod názvem Axon 7 Max. Zveřejněné snímky odhalují nejspíš jen prototyp, ale i přesto nám dává jasnější představu o tom, co čínský výrobce vůbec připravuje.

zte-axon-7-max-2 zte-axon-7-max-4

V přední části by měl dominovat 6palcový displej s Full HD rozlišením. Mezi hardwarovými specifikacemi se asi objeví osmijádrový procesor Snapdragon 625 od Qualcommu napojený na 4GB operační paměť RAM a 64GB úložiště. Ačkoliv není známa přítomnost slotu pro paměťové microSD karty, tak vsázíme na jeho nasazení. Dále je z fotografií zřejmé, že celá konstrukce byla vyrobena z jednolitého kovu.

Záda samozřejmě nejvíce zaujmou dvojicí senzorů fotoaparátů, u nichž prozatím neznáme přesnější rozlišení. Následuje duální přisvětlovací LED dioda, laserový zaostřovač nebo snímač otisků prstů. Všechno podtrhuje systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat překrytý vlastní nadstavbou MiFavor UI 4.0. Bližší informace získáme v následujících týdnech, kdy se může objevit záznam v TENAA či některém benchmarku.

zte-axon-7-max-5 zte-axon-7-max-3 zte-axon-7-max-1

Zdroj: androidpure.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat