Xiaomi chystá model Mi Note 2

Xiaomi chystá model Mi Note 2
2016-10-10T07:45:30+02:00
• 10. 10. 2016
1

Sociální síť Sina Weibo rozpoutala velkou vlnu spekulací kolem uniklého modelu Mi Note 2 od společnosti Xiaomi. Čínský výrobce do něj vkládá velké naděje, protože start prodeje poslední novinky s názvem Mi 5s nebyl podle jejich představ. Také samotný generální ředitel prozradil několik málo informací. Hrubou podobu připravovaného zařízení známe díky zveřejněnému snímku a vybrané specifikace jsou již předmětem řady zpráv od zahraničních médií.

xiaomi-mi-note-2

Do čela telefonu by se mohl postavit 5,7palcový displej s rozlišením 2 560 x 1 440 pixelů a 5MPx nebo 8MPx kamerka. Výkon asi bude mít pod kontrolou čtyřjádrový procesor Snapdragon 821 od Qualcommu. Další výbavu si uživatelé zvolí podle následující konfigurace – 6GB operační paměť RAM s 64GB úložištěm či 8GB paměť RAM s 256GB úložištěm. Výkonné prvky vyžadují pořádnou baterii, takže lze očekávat alespoň velikost 4 000 mAh.

Zadní část nabídne dva senzory fotoaparátu a duální přisvětlovací LED diodu. Rozlišení obou kamerek se může dostat až k hranici 21 megapixelů. Ve víru spekulací se ještě hovoří o zakřiveném displeji, pod displejem o ultrazvukovém snímači otisků prstů, funkci Force Touch, konečné ceně okolo 300 dolarů (tj. cca 7 237 Kč) a zahájením prodeje do konce příštího měsíce. Nakonec ředitel prozradil, že telefon je momentálně v hromadné výrobě a údajně „přijde s překvapením“.

Zdroje: phonearena.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tomi Hujčák

10. 10. 2016, 9:20

Ta cena sa zdá jemne nizko ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat