Nová aplikace Barometr Reborn od českého vývojáře

Nová aplikace Barometr Reborn od českého vývojáře
2016-10-27T08:35:07+02:00
• 27. 10. 2016

Pan Tomáš Hubálek patří k předním českým vývojářům mobilních aplikací pro Android. Ve světě se proslavil díky aplikaci Battery Widget Reborn, která zaznamenal milióny instalací. Pan Hubálek se rozhodl, že světu vytvoří další zajímavou aplikaci. Nyní se zaměřil na milovníky počasí, kteří nyní získají do svého smartphonu aplikaci Barometr Reborn.

vystrizek

Nová aplikace nese jméno Barometer Reborn a jejím úkolem je zobrazit svému uživateli aktuální tlak v jeho okolí. Ptáte se, k čemu vám bude informace o tlaku? Tak například k tomu, že můžete odhadovat počasí a jeho brzkou změnu. Počasí, ač to zdravý člověk tolik nepocítí, velmi ovlivňuje tlak. Pokud se tlak ve vašem okolí zvyšuje, pak by se mělo počasí udržet jasné, anebo se teprve vyjasní. Situace je zcela opačná při slunečném dni, při snižování okolního tlaku se počasí bude pravděpodobně zhoršovat.

screenshot_20161026-190351 screenshot_20161026-190411

Aplikace je určená pouze pro zařízení, která  mají ve svém těle barometr umístěn. Většina telefonů od Samsungu ho má, takže stačí otevřít do Google Play a zjistit, zdali aplikaci můžete nainstalovat. Mimo jiné v sobě mají barometr i mnohé čínské značky telefonů. Aplikace vám umožňuje podívat se na přehled tlaku mnoha různými způsoby. Jedním z nich je ukázka výpisu tak, jak byly za sebou hodnoty naměřeny. Druhou možností je ukázka na přehledném grafu, kde jsou taktéž vidět data o čase a naměřené hodnotě.

screenshot_20161026-190228 screenshot_20161026-190150

I v takovéto minimalistické aplikaci se zaměřením na jednu funkci nalezneme možnost nastavení. V něm máte možnost zvolit si výchozí styl tmavý nebo světlý.

Barometer Reborn je ke stažení pro operační systém Android zcela zdarma a bez reklam.

logo-app Barometer Reborn Tomas Hubalek Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat