Rozšíření pro iPhone pro nabíjení a sluchátka v jednom

Rozšíření pro iPhone pro nabíjení a sluchátka v jednom
2016-10-22T20:23:26+02:00
• 22. 10. 2016
4

Nedávno představenému iPhonu 7 od Applu chybí standardní konektor pro sluchátka. To, na co jsme byli mnoho let zvyklí, je pomalu pryč. Možná se odebírání konektoru na sluchátka stane novým trendem, možná je to slepá ulička. V současné chvíli to však nemůžeme posoudit. Mnoha lidem však tento konektor chybí, a tak se na Kickstarteru objevil projekt na výrobu iLDOCKU, díky kterému budete moci jak poslouchat hudbu skrze klasický jack, tak i zároveň nabíjet.

idlock1

Různé provedení, mnoho možností

iLDOCK připojíte k iPhonu 7 pomocí lighting konektoru, stejně tak jako redukci, na sluchátka, kterou dodává samotný Apple. K větší variantě iLDOCKU Plus můžete připojit i microSD kartu, standardní SD kartu, a dokonce i USB. Podporovaná velikost SD karet činí 128 GB. A stále můžete nabíjet i poslouchat hudbu. Nebo je zde i varianta iLDOCK Duo, ke které můžete připojit dva lighting konektory zároveň.

ildockduo

Nespornou výhodou je, že není potřeba instalovat žádné ovladače. Jednoduše připojíte k iPhonu 7 a můžete začít používat. Navíc je možné vybírat z několika barevných variant: tři odstíny šedé a dva odstíny zlaté. Díky své malé velikosti a nízké hmotnosti je iLdock snadno přenosný a skladný.

ildockplus

Cena a dostupnost

Nová vychytávka je použitelná i se staršími verzemi iPhonů a iPadů. Jelikož požadovaná částka 5 000 USD (120 tis. Kč) byla již 37 převýšena, tak výroba nových iLDOCKŮ už je skoro dokončena a rozesílání začne letos v listopadu. Dosavadní cena základní varianty je 10 USD (240 Kč) a verze Plus stojí 20 USD (necelých 500 Kč), což se dá považovat za velice přijatelnou částku.

Zdroj: kickstarter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Karel Zybal

23. 10. 2016, 7:27

Jak může někdo napsat, že odebrání konektoru na sluchátka se stane novým trendem a vzápětí napíše recenzi na přídavné zařízení, jasně že je to slepá ulička. Proč kupovat nekompatibilní předražený šmejd a pak ještě další předražené zařízení, které odstraní chybu vývojového oddělení.

Karel Čapka

VIP 24. 10. 2016, 8:20

Napsal jsem, ze bud se to stane novym trendem, anebo to bude slepa ulicka. Pokud to bude novy trend, bude potreba vice takovych zarizeni.

Elder Master

22. 10. 2016, 21:50

Dobrý způsob jak si vylomit port…

No to jsou další nesmysly od Apple…… Pořád nechápu že to někdo pořád kupuje,za ty prachy…???

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat