Huawei chystá chytré hodinky pod značkou Honor

Huawei chystá chytré hodinky pod značkou Honor
2016-10-15T10:55:20+02:00
• 15. 10. 2016

Společnost Huawei rozjíždí novou reklamní kampaň k připravovaným hodinkám, které tentokrát přijdou pod druhou populární značkou, a to Honor. Jeden ze zveřejněných snímků sice odhaluje přesnější rysy celého zařízení, ale v tuto chvíli nejsou známy žádné podrobnější specifikace. Nicméně v kuloárech se hovoří o určitých prvcích a ty mohou hodinkám s názvem Honor S1 předurčit dobrou budoucnost.

honor-s1

Jestliže budeme vycházet ze zmiňovaného obrázku, tak hodinky mohou nabídnout kulatý ciferník s minimálním rámečkem, který by například nemusel mít daleko od povedených hodinek Moto. Spekulace mu připisují 1,4palcový displej založený na technologii AMOLED a nesoucí rozlišení 400 x 400 pixelů. O výkon se má postarat 512MB operační paměť RAM nebo uživatelské úložiště s kapacitou 4 GB.

Hodinky bude při životě udržovat baterie asi s kapacitou 300 mAh. Nejvíce potěšující zprávou, i když nijak podloženou, je přítomnost operačního systému Android Wear. K oficiálnímu odhalení dojde 18. října, takže do té doby ještě lze vyhlížet další upřesňující informace včetně prodejní ceny či dostupnosti. Nakonec během celého ceremoniálu by se měl také objevit nový telefon Honor 6X.

honor-s1-2

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat