Vivo připravuje Y55A zapadající do nižší kategorie

Vivo připravuje Y55A zapadající do nižší kategorie
2016-09-26T15:50:28+02:00
• 26. 9. 2016

Čínský telekomunikační úřad TENAA, vydávající potřebné certifikace pro prodej chytrých zařízení na místním trhu, vypustila první hrstku informací k dalšímu očekávanému modelu. Tentokrát se úniku nevyhnula společnost Vivo, která by mohla v následujících týdnech odhalit novinku s označením Y55A. Podle zveřejněných specifikací telefon může především upoutat pozornost u nenáročných uživatelů.

vivo-y55a

V čele zaujme své místo 5,2palcový displej s HD rozlišením po boku přední 5megapixelové kamerky na oblíbené selfie snímky. Do hardwarové sestavy se dostal osmijádrový procesor o taktovací frekvenci 1,4 GHz od neznámého dodavatele, operační paměť RAM o velikosti 2GB a interní úložiště na uživatelská data s kapacitou 16 GB. Samozřejmě nechybí ani slot pro paměťové microSD karty.

Konstrukce telefonu měří 147,9 x 72,9 x 7,5 mm, hmotnost se zastavila u hranice 142 gramů. Záda nesou 8megapixelový senzor fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou. Celkovou výdrž bude zajišťovat 2 650mAh baterie. Uvnitř poběží systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Nakonec z barevných provedení si čínský výrobce připravil minimálně zlatou variantu.

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat