Vernee Apollo Lite v akci již za sto dolarů sponzorovaný článek

Vernee Apollo Lite v akci již za sto dolarů [sponzorovaný článek]
2016-09-06T11:31:38+02:00
• 6. 9. 2016

O telefonu Vernee Apollo Lite jsme vás již několikrát informovali. Jedná se o vskutku velmi dobře vybavený telefon za dobrou cenu. Nyní ho však díky akci v internetovém obchodě TomTop můžete mít ještě levněji. A to dokonce o celou polovinu, pokud budete dostatečně rychlí a napíšete na něj recenzi. Pro ostatní však máme alespoň slevový kupón.

hjku

Telefon Apollo Lite je vybaven desetijádrovým procesorem Helio X20. Operační paměť má kapacitu 4 GB. Zobrazovací panel má úhlopříčku 5,5 palce, jehož dodavatelem je Sharp. Poskytuje rozlišení 1920 x 1080 pixelů. Operačním systémem je Android 6.0. Zadní fotoaparát nabízí rozlišení 16 MPx, přičemž ten přední poskytuje 5 MPx. Video lze nahrávat dokonce i ve 4K. Samozřejmostí je pak čtečka otisku prstů, podpora paměťových karet, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0 a potěší podpora LTE i na frekvenci 800 MHz.

Stránky akce naleznete zde.

A o co tedy jde? Nejprve máte možnost získat 20dolarový slevový kupón. Pro jeho získání stačí zadat váš email zde na této stránce. Poté bude k dispozici také 100 kusů tohoto telefonu za cenu 199 dolaru 7. září ve 12 hodin našeho času. Pokud pak o takto získaném telefonu napíšete recenzi a pošlete ji na adresu vernee (campaign@vernee.cc), prodejce vám proplatí 100 dolarů zpět. Ve finále tak můžete získat Apollo Lite za 99 dolarů. Více informací zde.

P1477B-EU-1-f6aa-DOqg

Pokud by se na vás štěstí neusmálo, máme pro vás i tak slevu. Konkrétně můžete využít slevový kupón TTAPOLLO, který vám zajistí slevu 18 euro při koupi z německého a nebo španělského skladu. Nemusíte se pak bát placení nějakého celního poplatku anebo daně. Kupujte zde.

logo (2)

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat