Oppo chystá nový model A59s

Oppo chystá nový model A59s
2016-09-14T07:20:40+02:00
• 14. 9. 2016

Pouhé tři měsíce od oficiálního uvedení modelu A59 se po jeho boku brzy ukáže telefon s přívlastkem S v označení. Mobilní novinka A59s od společnosti Oppo byla zaznamenána čínským telekomunikačním úřadem, který ho tradičně zařadil do své databáze. Díky tomu máme k dispozici první specifikace včetně snímků zařízení. Čínský výrobce nasadil poměrně konkurenceschopnou výbavu, takže vše bude mít v rukou momentálně neznámá prodejní cena.

oppo-a59s oppo-a59s-2

Přední část zabere 5,5palcový displej s HD rozlišením a 16megapixelová kamerka, se kterou už pořídíte celkem kvalitní selfie fotografie. Pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor od neupřesněného dodavatele taktovaný na frekvenci 1,5 GHz, operační paměť RAM o velikosti 4 GB a 32GB úložiště pro uživatelská data. Celá konstrukce měří 154,5 x 76 x 7,3 mm, přičemž hmotnost se zastavila u hranice 160 gramů.

Mezi poslední známé specifikace lze zařadit 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED diodu a baterii s kapacitou 2 980 mAh. Softwarovou stránku zastoupí systém Android překvapivě ve verzi 5.1 Lollipop, která je na dnešní poměry již poměrně stará. Nicméně se můžeme přiklánět k tomu, že zanedlouho bude ke stažení aktualizace s Marshmallowem. Jaké má Oppo další plány, zjistíme asi v blízké budoucnosti.

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat