Asus ZenFone 2 (ZE551ML) dostává aktualizaci na Android Marshmallow

Asus ZenFone 2 (ZE551ML) dostává aktualizaci na Android Marshmallow
2016-09-01T07:15:53+02:00
• 1. 9. 2016

Po dlouhých 18 měsících od uvedení do prodeje se Asus ZenFone 2 dočkal aktualizace na Android 6.0 Marshmallow. Asus původně vypuštění aktualizace plánoval na druhé čtvrtletí letošního roku, což se mu očividně nepovedlo, a dočkali jsme se až nyní. Aktualizace přichází pro varianty s označením ZE551ML, tedy ty s 5,5″ displejem a procesory Intel Z3580 nebo Intel Z3560, které se u nás rovněž prodávají.

Asus_marshmallow_dotekomanie

Kromě přidání novinek se aktualizace na Marshmallow u Asusu nese v duchu odstranění mnoha věcí ze systému. Po aktualizaci vám z telefonu zmizí celkem 20 aplikací nejen od Asusu, u nichž pravděpodobně výrobce usoudil, že již nejsou potřebné. Na druhou stranu se však dočkáte několika nových aplikací, mezi něž patří Facebook, Messenger, Instagram, Google Messenger a Google kalendář.

Pokud tento telefon vlastníte, žádná aktualizace se vám zatím neukazuje a již vám dochází po takto dlouhém čekání trpělivost, pak máte možnost stáhnout si aktualizaci do počítače a do telefonu si ji nainstalovat manuálně. Asus na svém webu společně se systémovým balíčkem nabízí také podrobný návod, jak při instalaci postupovat.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat