Alcatel oficiálně představil Pixi 4 Plus Power

Alcatel oficiálně představil Pixi 4 Plus Power
2016-09-29T15:30:28+02:00
• 29. 9. 2016
1

Produktová řada Pixi byla oficiálně rozšířena o jeden zbrusu nový přírůstek. Společnost Alcatel představila model Pixi 4 Plus Power a ten bude oproti ostatním vynikat hlavně větší výdrží baterie. Nicméně jak se říká, není všechno zlato, co se třpytí. Čínský výrobce podhodnotil většinu výbavy, takže zařízení může potěšit leda nenáročné uživatele. Český trh by v dostupnosti nemusel být vynechán. Samotná prodejní cena není prozatím vůbec známa.

pixi-4-plus-power-2 pixi-4-plus-power-3

Telefon disponuje 5,5palcovým IPS displejem s HD rozlišením, který pohání 1GB operační paměť RAM a jen 8GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Dodavatele čipové sady v tuto chvíli neznáme, ale lze předpokládat společnost MediaTek. Zklamání může vyvolat absence podpory sítí 4. generace. Přední panel ještě doplňuje 5megapixelová kamerka s přisvětlovací LED diodou.

pixi-4-plus-power-4 pixi-4-plus-power-5

Zadní část nabídne 13megapixelový fotoaparát rovněž s LED bleskem. Avšak větší pozornost upoutá baterie o velikosti 5 000 mAh, které nechybí podpora rychlého nabíjení nebo dobíjení baterie u jiných zařízení přes kabel. Při životě by měla vydržet až necelé 3 dny na jediné nabití. Seznam specifikací podtrhuje funkce dual-SIM, podpora 3G sítí či systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow.

pixi-4-plus-power-7 pixi-4-plus-power-6 pixi-4-plus-power-1

Zdroj: alcatel-mobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

René Fírek

29. 9. 2016, 19:47

Povedené designy.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat