Alcatel Move – nová kolekce nositelných zařízení

Alcatel Move – nová kolekce nositelných zařízení
2016-09-21T09:30:14+02:00
• 21. 9. 2016

Společnost Alcatel představila zbrusu novou řadu nositelných zařízení pod označením Move. Do této série se první dostala zařízení, která nesou název Moveband, Movetime, Movetrack, Move Track & Talk. Všechny modely budou k dispozici v různých provedení a barvách. Přestože prodejní ceny nejsou v současné chvíli známé, tak alespoň lze minimálně očekávat přijatelnou hranici.

alcatel-move-5

První přírůstek Moveband je klasický fitness náramek pro sledování fyzických aktivit včetně uražené vzdálenosti, tempa, času, spálených kalorií či sledování spánku. V závěsu máme hodinky Movetime, ze kterých můžete telefonovat, přijímat hovory, číst upozornění z telefonu, emaily nebo SMS zprávy. Dále převzal sportovní funkce z modelu Moveband a navíc ještě dostal snímač tepové frekvence. Přítomný systém reaguje na speciální gesta, kde například pomocí pohybů zápěstí přepnete písničku, otevřete fotoaparát a zachytíte snímek.

Drobný GPS tracker získal název Movetrack a ten dokáže po dobu 4 dnů v pohotovostním režimu sledovat veškerou aktivitu v reálném čase. Celý přístroj váží jen 33 gramů, takže ho jednoduše připevníte i ke klíčům. Pokud s ním opustíte předem definovanou oblast, tak spárový telefon vás ihned upozorní. Poslední novinkou je model Move Track & Talk určený pro děti. Děti mohou využít zkrácené volby pro rychlé volání na 5 určitých čísel a rodiče mají možnost sledovat polohu svého dítěte. Nakonec čínský výrobce hodlá spustit oficiální prodej koncem tohoto měsíce.

alcatel-move-4 alcatel-move-1

Zdroj: alcatel-mobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat