ZTE Axon Max 2 prošel testem GFXBench

ZTE Axon Max 2 prošel testem GFXBench
2016-08-30T12:30:49+02:00
• 30. 8. 2016

Grafický benchmark GFXBench podle prvních spekulací otestoval nástupce modelu Axon Max. Druhá generace se skrývá zatím jen pod kódovým označením C2017 a ta by určitě měla přinést vylepšenou výbavu v části hardwaru. Společnost ZTE uvedla první generaci koncem loňského roku, takže nový přírůstek pro letošní rok lze vyhlížet nejpozději v podobném období. Avizovaný Axon Max 2 opět uspokojí uživatele, kteří ocení nadstandardně velký displej.

Nové logo ZTE

V přední části zaujme místo 6palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů a 13megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Hardwarová sestava se skládá z osmijádrového procesoru taktovaného na frekvenci 2,06 GHz, grafického čipu Adreno 506 a operační paměti RAM o velikosti 4 GB. Budoucí majitelé dostanou k využití 64GB úložiště. I když seznam specifikací neodhaluje slot pro paměťovou kartu, tak jej lze očekávat.

Pouze fotoaparát s 13megapixelovým senzorem je v tuto chvíli potvrzen u zadní části. Původní generace nesla 4 150mAh baterii, což ještě může narůst vzhledem k výkonnějším prvkům. Softwarovou stránku uzavírá systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Nakonec bychom se mohli dočkat také i několika variant rozdílných v paměti RAM a velikosti úložiště nebo čtečce otisků prstů.

ZTE C2017

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat