Polar M600 – sportovní hodinky s Android Wear

Polar M600 – sportovní hodinky s Android Wear
2016-08-03T15:13:10+02:00
• 3. 8. 2016

Chytré hodinky jsou doslova fenoménem posledních dvou let u většiny výrobců. Bohužel se zdá, že tento trend zajímá pouze určitou skupinu lidí – ty, co se nějakým způsobem zajímají o mobilní svět, najdeme zde však například i manažery. Především existuje ještě jedna zájmová skupina, jež má o tento segment velký zájem – sportovci. Při sportování je totiž žádoucí zaznamenávat průběh, čímž získáte velké množství informací.

Polar-M600-smartwatch_2

Firma Polar má už na svém kontě pár zařízení, ovšem nyní tvrdí, že své hodinky, s velmi nudným názvem M600 vytvořila speciálně pro sportovce. Prý se tak má jednat o první sportovní chytré hodinky „s Android Wear“. Disponují například optickým měřičem tepu s 6 diodami, nebo baterií o výdrži až 10 hodin v aktivním sportovním režimu. To se nemusí zdát jako mnoho. Avšak při obyčejném používání může baterie vydržet až dva dny. To už tak špatné není.

Samozřejmě s Android Wear přicházejí i další možnosti. Sám výrobce hodinek uvádí, že mohou být nekonečně upravovány ciferníky dle potřeb uživatele. Disponují též GPS přijímačem.

Polar vytvořil první měřič tepu, první měřič vaší aktivity a teď máme na kontě první opravdové chytré hodinky se zaměřením na sportovní odvětví. Pro Polar M600 byl zvolen systém Android Wear. Ten nabízí svým zákazníkům bezpočet příležitostí přizpůsobit si své chytré hodinky,“ řekl Marco Suvilaakso, CSO společnosti Polar.

Hodinky jsou uzpůsobeny pro nošení 24 hodin, 7 dní v týdnu. Mají zabudované funkce jako krokoměr, měřič tepu, monitor spánkové režimu, spálené kalorie a hlídání nečinnosti uživatele. Na trh mají přijít do konce roku v různých barevných variantách za cenu 329 $, což je v přepočtu přibližně 7945 Kč.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat