Meizu – první „chytré“ hodinky Mix

Meizu – první „chytré“ hodinky Mix
2016-08-20T17:31:28+02:00
• 21. 8. 2016

První chytré hodinky od Meizu nebudou zas tak moc chytré, jak byste mohli očekávat ve srovnání s konkurencí. Nejnovější zprávy přímo od čínského výrobce více přibližují funkce hodinek, použitý materiál při výrobě a také očekávanou prodejní cenu. Oficiální tisková konference je naplánována už na 3. září, takže s dostatečným předstihem se můžeme připravit na to, co vůbec společnost připravila pro širokou veřejnost.

Meizu Mix (2)

Hodinky Meizu Mix dostanou 42mm kruhový ciferník z kovu (316L) doplněný o safírové sklíčko. Pod ním bude klasická analogová ručička, nikoliv digitální, či dokonce dotykový displej a strojek označený Swiss-Mov. Konektivitu zajistí Bluetooth 4.0 Low Energy přes aplikaci přímo od Meizu. Na příchozí notifikace vás upozorní LED dioda nebo vibrační motorek. Hodinky mají vydržet až 240 dnů v provozu díky baterii o velikosti 270 mAh.

Voděodolnost je zaručena do hloubky 30 metrů a další vlastnosti počítají s 3osím gyroskopem, akcelerometrem a magnetometrem. O softwarovou stránku i bez přítomného displeje se údajně postará Alibaba YunOS. Z barevných variací bude k dispozici černý/stříbrný ciferník a řemínky z kůže/oceli/rifloviny. Nejlevnější provedení vyjde na 1000 jüanů (tj. cca 3 590 Kč), kdežto nejvyšší model koupíte za 1 500 jüanů (tj. cca 5 385 Kč).

První kusy se mohou objevit na trhu začátkem října za předpokladu, že u výrobce půjde všechno podle plánu. Závěrem, co se týče podobných hodinek u konkurence, tak velkým rivalem může být například model Activite Steel od Withings.

Meizu Mix

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat