Jak zachránit smazaná data z Androidu? Pomocí EaseUS MobiSaver sponzorovaný článek

Jak zachránit smazaná data z Androidu? Pomocí EaseUS MobiSaver [sponzorovaný článek]
2016-08-23T09:33:02+02:00
• 22. 8. 2016

Stalo se vám již někdy, že se vám nějakým nedopatřením smazala veškerá data z telefonu a vy jste je neměli zálohovaná? Důvodů, proč data byla smazána, může být několik, ať již útok viru, hardwarové selhání smartphonu, neúmyslné vymazání, chyba operačního systému či tovární restart zařízení. Jde vůbec taková data zachránit a obnovit je do zařízení? Ano jde, a to pomocí EaseUS MobiSaver.

laptop-1512838_1280

Prvotní prevence je taková, že v zařízení neděláte to, čemu nerozumíte. Tím předejdete nechtěnému smazání. Pokud však selže systém, nebo si zapomenete zazálohovat data před nastavením telefonu do tovární podoby, jak získáte ztracená data? Stačí použít software EaseUS MobiSaver pro Android. Jde o program, který je instalovatelný na Windows a na Mac OS. Počítač stačí propojit s mobilním telefonem přes USB a můžete obnovovat data. Žádnou dodatečnou aplikaci na smartphone s Androidem instalovat nemusíte.

Co vše a jak můžete zachránit?

Program, o velikosti necelých 25 MB, se po rychlé instalaci sám otevře a vyzve vás k připojení vašeho smartphonu. Jednoduchý design prostředí vás velice snadno navede, jak máte postupovat. Stačí připojit mobilní telefon přes USB k PC a kliknout na “start”. Poté pouze na mobilu potvrdíte přístup programu do mobilu. Následně už jen jednoduše kliknete na “vyhledat soubory” a čekáte.

ease1

Výsledný seznam nalezených souborů obsahuje dokumenty, kontakty, zprávy, obrázky, hudbu a video. List nalezených souborů se zobrazuje průběžně. Pokud chcete mít jistotu úspěšné obnovy dat, mějte alespoň baterii na 20 % nabitou. Poté stačí vybrat soubory, které chcete ze zařízení obnovit. Co už pak stačí udělat, je kliknout na “recover” (obnovit) a vyčkat až vámi zvolená data budou ze zařízení obnovena.

ease2

Na kolik vás program vyjde?

Můžete si zvolit free verzi, ta má však velice omezené funkce. Při free licenci můžete obnovit pouze jednu položku z kategorie zprávy, kontakty a obrázky a jednu položku z kategorie video, hudba a dokumenty. Pro obnovení všech dat je nutné zakoupit si placenou verzi v hodnotě necelých 40 USD (necelých 1000 Kč).

Mezi další výhody placené verze patří doživotní upgrade programu a taktéž doživotní technická podpora. Pokud budete chtít získat data i z jiných zařízení, či z počítače samotného, nebo ze sd karty, můžete se zakoupit balíček Data Recorvery Wizard Pro a cena MobiSaver klesne o 20 amerických dolarů.

ease3

Využitelnost programu

Jelikož placená verze má pouze jednu licenci, můžete program nainstalovat jen na jeden počítač. Zvážení koupě tohoto programu je vhodné pro osoby, které si rády pohrávají s nastavením mobilu a zkouší různé alternativní romky. Jim se může snadno stát, že si nechtěně odstraní data. Dále je EaseUs MobiSaver pro Android vhodný pro majitele opraven smartphonů.

Když za nimi přijde zákazník s prosbou o záchranu dat, může být jejich požadavek splněn prakticky do pěti minut. Pro běžného uživatele je placená verze poměrně neužitečná, protože tvůrci z EaseUS nabízí free trial verzi. Pokud se vám to jednou stane a vy si nechtěně data vymažete a nebudete je mít zálohovaná, zkuste EaseUS MobiSaver, s výsledkem budete jistě spokojeni.

Free verze | Placená verze

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat