Fitbitu uniká podoba Charge 2 a Flex 2

Fitbitu uniká podoba Charge 2 a Flex 2
2016-08-22T07:50:21+02:00
• 22. 8. 2016

Svých nástupců v nabídce se dočkají nositelná zařízení od Fitbitu, a to přesněji modely Charge HR a Flex. Potvrzuje to čerstvý únik přímo z řad amerického výrobce, který si nedokázal uhlídat jejich podobu včetně klíčových vlastností. Ačkoliv neznámé konkrétní datum oficiálního představení, tak součástí informací je zmíněno datum 27. listopadu. Zařízení by měla stihnout dorazit na trh v hlavním období před Vánoci, kdy firmy všeobecně generují největší tržby.

Fitbit Charge 2 (2) Fitbit Charge 2 (3) Fitbit Charge 2 (1)

Obrázek Fitbitu Charge 2 předpovídá větší displej, než má současný model, u něhož dominuje jen malý OLED displej. Zobrazovací panel u druhé generace se více přibližuje tomu, co momentálně naleznete u posledního Gear Fitu od Samsungu nebo Microsoft Bandu. V seznamu specifikací je ještě nová technologie PurePulse pro přesnější snímaní tepové frekvence či možnost výměny náramku samotným uživatelem.

Fitbit Flex 2 opět naváže na myšlenku jednoduchého fitness náramku se čtyřmi LED diodami namísto klasického displeje. Uvedená technologie Swim-Proof by mohla zaručit plnou voděodolnost. Každopádně cenovka může být nepatrně nižší než u modelu Charge 2. S blížícím se představením lze nejspíš očekávat upřesňující zprávy, které například odhalí velikost baterie nebo prodejní ceny.

Fitbit Flex 2 (2) Fitbit Flex 2 (1) Fitbit Flex 2 (3)

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat