Apple Music pro Android opouští beta verzi

Apple Music pro Android opouští beta verzi
2016-08-04T08:40:09+02:00
• 4. 8. 2016

Apple před téměř deseti měsíci vstoupil oficiálně do Obchodu Play, kde mimo jiné umístil svou aplikaci Apple Music. Od té doby se aplikace striktně držela ve verzi beta, což se dnešním dnem mění. Oficiálně aplikace přechází na verzi 1.0 a přináší i novou funkci, které očividně uživatelům chyběla.

apple-music-android-wp-2

O jaké funkci je řeč? O ekvalizéru. Ten se Apple rozhodl přidat jak na verzi iOS, tak i Android. Ve verzi pro iOS jej však nenajdete přímo v aplikaci, ale v nastavení aplikace. Uživatelé mají možnost a větší kontrolu nad přehrávanou hudbu jako z Apple Music, tak iTunes.

Během tedy oněch zmíněných 10 měsíců byla aplikace pouze ve verzi Beta. Mezitím se vývojáři poprali s různými nesrovnalostmi a přidali značnou část funkcí, jimiž disponuje i verze pro iOS. Ovšem u androidí verze najdeme i ty, které byste u konkurenčního systému hledali jen těžko. Například můžeme zmínit možnost uložení hudby na SD kartu pro offline poslech. Kromě toho máme, androidí uživatelé, k dispozici i velmi dobře upravený widget. Naopak až po několika měsících jsme se dočkali rodinného balíčku nebo přehrávání videí.

logo-app Apple Music Apple Inc. Zdarma ANDROID

 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat