První chytré hodinky od Meizu dorazí již brzy

První chytré hodinky od Meizu dorazí již brzy
2016-07-29T07:20:44+02:00
• 29. 7. 2016

Společnost Meizu nedokázala před širokou veřejností uhlídat svoje první chytré hodinky, které zanedlouho spatří světlo světa. Jeden z čínských serverů odhalil jejich skutečnou podobu prostřednictvím několika snímků. Čínský výrobce se i nadále nevyjadřuje na řadu uniklých informací, i když podle nejnovějších zpráv budou oficiálně odhaleny velmi brzo. Tisková konference by měla navíc ještě přinést jeden nový mobilní přírůstek.

Meizu Watch (2)

Uniklé snímky znázorňují chytré hodinky s kruhovým ciferníkem, který na první pohled nevypadá vůbec špatně. Konstrukce disponuje třemi ovládacími tlačítky na právé stráně, koženými pásky a přizpůsobitelnými ciferníky. Hardwarová stránka má nabídnout dvoujádrový procesor RK6321 od Rockchipu, což není na dnešní poměry vůbec žádný nadstandard a zároveň si zavírá dveře před platformou Android Wear běžící jen pod čipovými sadami od Qualcommu a Intelu.

V každém případě se zařízení může stát velmi silnou konkurencí pro dostupné varianty od Samsungu, Huaweie nebo Motoroly. Samotné prodejní balení s nápisem Meizu toho bohužel moc nenapovídá. Tisková konference pro celosvětová média je naplánována na středu 10. srpna, kdy hodinky mohou být představeny vedle očekávaného telefonu Metal 2. Bližší informace lze tedy očekávat nejpozději za necelých 14 dnů.

Meizu Watch (1) Meizu Watch (3)

Zdroj: xiaomitoday.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat