LG Action CAM LTE – akční kamera s podporou YouTube Live

LG Action CAM LTE – akční kamera s podporou YouTube Live
2016-07-20T09:00:58+02:00
• 20. 7. 2016

Akční kamery jsou za poslední rok čím dál více v kurzu. Dokazuje to další nový přírůstek do tohoto segmentu trhu od společnosti LG, který byl právě dnes oficiálně představen v Jižní Koreji. Novinka nese název Action CAM LTE, a jak vychází jen ze samotného pojmenování, umí toho více, než byste mohli čekat. Jihokorejský výrobce celé zařízení doslova napral hardwarovými prvky, takže mu například nechybí ani vlastní procesor.

LG-Action-CAM-LTE-1

Kamera Action CAM LTE pohání procesor Snapdragon 650 od Qualcommu po boku 2GB operační paměti RAM a 4GB úložiště (vyhrazené pro operační systém). Pořízené záznamy lze ukládat na paměťovou microSD kartu, přičemž slot zvládne velikost až do 2 TB. Vysílat živý přenos je možné přes 3G, LTE, WiFi v HD kvalitě (30 fps). Navíc nechybí podpora YouTube Live či certifikace IP67 pro zvýšenou odolnost vůči prachu/vodě.

K synchronizaci je potřeba telefon minimálně s Androidem 5.0/iOS 9.0 a dodávanou aplikaci, přes kterou si stáhnete záznamy do spárovaného zařízení nebo vytvoříte dálkový ovladač pro kamerku. Kvalita videozáznamů začíná u HD (120 fps), pokračuje přes Full HD (60 fps) a končí u UHD (30 fps). Součástí prodejního balení je jen malá konzole pro uchycení. Nicméně podporuje celou řadu nejen stativů či držáků od výrobců třetích stan.

Barevné provedení je pouze jedno – Titan Silver a prodejní cena není zatím známa. Po jihokorejském trhu mají v příštích týdnech následovat další klíčové trhy.

LG-Action-CAM-LTE (2) LG-Action-CAM-LTE (3) LG-Action-CAM-LTE LG-Action-CAM-LTE (1)

Zdroj: lgnewsroom.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat