LeEco a Coolpad připravují společný telefon

LeEco a Coolpad připravují společný telefon
2016-08-01T15:03:18+02:00
• 31. 7. 2016

Hned poté, co společnost LeEco zakoupila amerického výrobce Vizio za 2 miliardy dolarů, čínský producent oznámil první společný telefon s firmou Coolpad, kde vlastní podstatnou část akcií. Nicméně firma Vizio je zaměřená na výrobu spotřební elektroniky, takže bychom se mohli v budoucnu dočkat například chytrých televizí. Chystaný telefon odhaluje první snímek a s ním přicházejí také základní specifikace.

Coolpad LeEco

Název telefonu je v tuto chvíli stejně neznámý jako to, pod jakou značkou vůbec bude oficiálně představen. Výsledek spolupráce mezi LeEco a Coolpad zapadne do nejvyšší třídy díky nadstandardním prvkům výbavy. V přední části získá místo 5,5palcový displej s QHD rozlišením, který požene čtyřjádrový procesor Snapdragon 820 od Qualcommu, grafický čip Adreno 530 a 4GB operační paměť RAM.

Interní paměť pojme až 64 GB uživatelských dat a celkovou výdrž dostane na starost baterie s kapacitou 3 500 mAh. Navíc uniklý snímek potvrzuje dva senzory fotoaparátu v zadní části, duální LED diodu pro přisvětlení snímků a v neposlední řadě snímač otisků prstů. Celá konstrukce bude vyrobena z jednolitého kovu. Nakonec má zařízení jít do oficiálního prodeje v průběhu měsíce srpna za zatím neznámou prodejní cenu.

Zdroj: xiaomitoday.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat