Geekbench poodhaluje nový Vibe P2 od Lenova

Geekbench poodhaluje nový Vibe P2 od Lenova
2016-07-31T08:00:46+02:00
• 31. 7. 2016
1

Než společnost Lenovo postupně odpíská celou značku Motorola na mobilním trhu, tak se nám tady stále budou držet chytrá zařízení s přívlastkem Vibe. Jedno takové si s největší pravděpodobností brzy odbude premiéru, neboť bylo nedávno odhaleno tentokrát skrze benchmark Geekbench. Čínský výrobce v nabídce hodlá model Vibe P1 z loňského roku a jeho vylepšenou variantu Vibe P1 Turbo nahradit novinkou pod názvem Vibe P2.

lenovo-logo-vector-new-720x340

Lenovo Vibe P2 nesoucí kódové označení P2c72 o sobě toho zatím moc neprozradilo. Nicméně téměř s jistotou můžeme potvrdit čipovou sadu, kterou dodá společnost Qualcomm, a to přesněji Snapdragon 625. Ten disponuje osmi jádry Cortex-A53 běžícími na taktovací frekvenci 2 GHz nebo rovněž grafickým čipem Adreno 506. Dále zveřejněný výčet specifikací v databázi zahrnuje operační paměť RAM o velikosti 4 GB.

Posledním dílem do dnešní skládačky je operační systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Na první pohled jde o viditelný posun kupředu oproti všem předchůdcům za poslední rok, tedy alespoň co se týče jejich hardwarové stránky. Nakonec nezbývá nic jiného, než doufat v to, že brzy budou k dispozici nové informace, které chystanému telefonu dají jasnější tvář.

Vibe P2

Zdroj: browser.primatelabs.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Lenka Michálková

2. 8. 2016, 10:48

„Než společnost Lenovo postupně odpíská celou značku Motorola na mobilním trhu, tak se nám tady stále budou držet chytrá zařízení s přívlastkem Vibe.“

Co to je za bejkovinu?? :o

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat