Asus oficiálně uvolnil Zenfone 3 Laser a Zenfone 3 Max

Asus oficiálně uvolnil Zenfone 3 Laser a Zenfone 3 Max
2016-07-18T07:00:27+02:00
• 18. 7. 2016

Modelová řada ZenFone 3 od společnosti Asus se stává zase o něco širší, a to díky dvěma mobilním novinkám. Po modelech ZenFone 3, ZenFone 3 Ultra, ZenFone 3 Deluxe teď oficiálně přichází telefony s názvem ZenFone 3 Laser a ZenFone 3 Max. K představení došlo na speciální tiskové konferenci ve Vietnamu, díky které máme k dispozici první specifikace včetně snímků nových zařízení. Čínský výrobce vydá tiskovou zprávu pro mezinárodní média zřejmě až později.

Zenfone-3-Laser

Model ZenFone 3 Max nabídne 5,2palcový IPS LCD displej s Full HD rozlišením, který pod sebou ukrývá 4GB operační paměť RAM a 32GB úložiště. Jeho zadní část disponuje 13megapixelovým senzorem fotoaparátu (Sony IMX214) a čtečkou otisků prstů. Přívlastek Max se váže právě k 4 100mAh baterii vyplňující celokovovou konstrukci. Druhý přírůstek ZenFone 3 Laser získal 5,5palcový Full HD displej s 2.5D zakřivením.

Zenfone-3-Laser (1) Zenfone-3-Max

Tělo o tloušťce 7,9 mm opět vyrobené z kovu vyplňuje 4GB paměť RAM, 32GB úložiště na uživatelská data a neupřesněný procesor s osmi jádry. Kromě čtečky otisků prstů stojí hlavně za zmínku 13MPx fotoaparát (Sony IMX214) vylepšený o druhou generaci laserového snímače pro automatické ostření, jemuž nedělá problém plně zaostřit za pouhé 0,03 sekundy. Co se týče prodejních cen, tak ZenFone 3 Max stojí 200 dolarů (tj. cca 4 896 Kč) a ZenFone 3 Laser pořídíte asi za 270 dolarů (tj. cca 6 609 Kč).

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat