Oppo Find 9 – vysoký výkon v hlavní roli spekulace

Oppo Find 9 – vysoký výkon v hlavní roli [spekulace]
2016-06-27T15:30:44+02:00
• 27. 6. 2016

Mezi širokou veřejnost se dostaly základní specifikace druhé varianty modelu Find 9, který si zřejmě již v brzké době projde světovou premiérou. Společnost Oppo si výbavu u první verze nepohlídala díky úniku přes grafický benchmark GFXBench. Dnešní zpráva od neznámého zdroje přináší ještě více světla do celé situace, neboť je chystanému telefonu připisována daleko výkonnější sestava hardwaru, než jsme od čínského výrobce mohli vůbec očekávat.

oppo_logo

Vyšší model by měl získat 5,5palcový displej s QHD rozlišením, kterému bude krýt záda čtyřjádrový procesor Snapdragon 821 (známý také pod označením 823) od Qualcommu po boku obrovské 8GB operační paměti RAM. Oproti tomu druhá varianta obdrží 5,5palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlišením, osmijádrový procesor Helio P10 (MT6755) od MediaTeku a operační paměť RAM o velikosti 4 GB.

Dále u obou zařízení bude k využití 21megapixelový senzor fotoaparátu s technologií OIS nebo přední 16megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Současnou výbavu podtrhuje 4 100mAh baterie a rychlé nabíjení za pomoci vlastní technologie VOOC. Nakonec nám zbývá doufat v tom, že modely v následujících týdnech projdou čínským úřadem TENAA, abychom měli k dispozici daleko reálnější představu.

Oppo Find 9

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat