Nový Elephone P9000 Edge zaujme zahnutým displejem

Nový Elephone P9000 Edge zaujme zahnutým displejem
2016-06-23T08:40:25+02:00
• 23. 6. 2016

Od začátku tohoto roku se táhnou spekulace kolem vylepšeného modelu P9000 od společnost Elephone, která dlouhodobě pracuje na variantě Edge se zahnutým displejem po obou stranách. Díky dnešnímu úniku informací si můžeme opět upřesnit nejdůležitější specifikace včetně fotografií. Zřejmě jde už o finální podobu, jak u designu, tak i samotné výbavy. Čínský producent oficiálně spustí prodej snad brzy, neboť termín přetahuje až přespříliš.

Elephone P9000 Edge (1) Elephone P9000 Edge (2)

Do jeho čela se postaví 5,7palcový displej s 2K rozlišením, který dodá Japan Display. Hlavní výkon zajistí desetijádrový procesor (2,5 GHz) Helio X25 od MediaTeku. Zbytek hardwarové výbavy se rozchází ve dva směry. První nabídne 4GB operační paměť RAM s 32GB úložištěm, kdežto druhá verze překvapí dokonce 6GB pamětí RAM a 128GB úložištěm. Podle zveřejněných snímků lze očekávat celokovovou konstrukci.

Reproduktory s ACC obstarají rovnocennou kvalitu vycházejícího zvuku jako u konkurenčního iPhonu 6s od Applu nebo Galaxy S7 Edge od Samsungu. Zadní část dostane dva senzory fotoaparátu a dual-tone LED blesk. Výrobce slibuje až o 30 % lepší záznamy oproti předchůdci. Budoucí majitelé si po vyfotografování budou moci určit ohniskovou vzdálenost. Navíc ještě domovské tlačítko v sobě ukryje snímač otisků prstů. Základní verze by měla dorazit za cenu 250 dolarů bez daně (tj. cca 6 009 Kč). Prodejní cena u vyšší verze není zatím objasněna.

Elephone P9000 Edge (3) Elephone P9000 Edge (4)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat