Meitu M6 – nový skvost pro selfie maniaky

Meitu M6 – nový skvost pro selfie maniaky
2016-06-14T07:20:56+02:00
• 14. 6. 2016

V říjnu loňského roku jste mohli zpozorovat příchod modelu s označením V4 od společnosti Meitu, který už tehdy hlavně lákal na kvalitní fotoaparát v přední části telefonu. Dnes tento méně populární výrobce z Číny oznámil nového zástupce, kde opět hraje hlavní roli čelní senzor fotoaparátu. Toto zařízeno získalo název M6 a celkově zapadne do vyšších pater ve střední třídě, i když prodejní cena mu zde bude dělat určité problémy v prosazení.

Meitu M6 (3) Meitu M6 (4)

Meitu M6 disponuje 5palcovým AMOLED displejem s Full HD rozlišením (1 920 x 1 080 pixelů). Uvnitř dostal prostor osmijádrový procesor Helio P10 od Mediateku taktovaný na frekvenci 2 GHz, grafický čip Mali-T860 MP2, operační paměť RAM o velikosti 3 GB a 64GB úložiště. Přední kulaté tlačítko bylo evidentně vypůjčeno z iPhonu, neboť mu nechybí ani snímač otisků prstů nebo podpora čínských bankovních systémů v případě plateb u obchodníků.

Z obou stran je k dispozici 21megapixelový senzor. Navíc vpředu čeká přisvětlovací LED dioda, kdežto záda doplňují dvě LED diody a baterie s kapacitou 2 900 mAh. O kvalitní zvuk se postarají HiFi reproduktory. Ve srovnání s Meitu V4 jsou rozdíly minimální, přesto model V4 nabízí luxusnější háv z kůže opodstatněný vyšší cenou. Každopádně nejnovější Meitu M6 pořídíte za necelých 460 dolarů (tj. cca 11 050 Kč).

Meitu M6 Meitu M6 (2)

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat